Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz k.kristof #67005 üzenetére

    "Nekem csak egy platform két operációs rendszer verzióját kell támogatnom, de így is utálom, most ezt szorozzuk meg sokkal, hogy kijöjjenek a Blizzard nagyságrendjei."
    Mert feltételezed, hogy egy vanilla WoW-nak ugyanolyan támogatást és publicitást kell kapnia, mint a legújabb kiegészítőnek. De nem kell. Copyzom amit írtam FS! hasonló "topicjába":
    "Feltételezed, hogy egy legacy WoW szervert ugyanúgy kell tálalnia a Blizznek, mint egy új játékot, vagy egy újabb WoW realmet. De nem így van. Nyugodtan "elrejthetik" ők is az átlaguser szeme elől. Nem kell berakni a battle.net launcherbe, nem kell belekötni a Real ID-s chatbe, nem kell kiírni rögtön főoldalra nagy hírnek, és máris az átlagos "rányomok a launcherre és megyek WoW-ozni" player nem fog tudni róla."
    Mert a Blizznek nem azért érné meg vanilla WoW-ot csinálni, mert akkora bevétel lenne belőle*, vagy mert annyi új játékost hozna. Hanem azért mert a régi playerek Blizzardnál maradnának, és nem azt nézegetnék, hogy mikor jön ki egy nekik megfelelő MMO (ami értelemszerűen nem Blizzardos lenne).

    * Bár ha megcsinálnák Candy Crush féle f2p-re, akkor amilyen kemény volt, lehet még hozna is pénzt:
    Meghaltál? Ress pont távolabb van, mint Stormwind? Fizess 10 gyémántot, és helyben felkelhetsz! Elfogyott a manád (castereknél) vagy HP (melee-knél)? Nem gond, 1 gyémántért maxra tölt! Nem találod hol kell megcsinálni a questet? Nem gond, 1 gyémántért kapsz egy markert a térképre! A quest következő része a másik kontinens másik felén van? Nem gond, 5 gyémántért odateleportálsz ahova menned kell! Stb. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák