Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz sasa311 #78028 üzenetére

    Az ervelesed helytallo (lenne). Ha pl elmesz Veszprem varosaba, ott bejarod a fobb latvanyossagokat, abbol meg nem kovetkezik, hogy mindent tudnal az egesz Veszprem megyerol. Itt is ugyanez a helyzet.
    A zonaban wq-ek adottak 110-en, amelyek kozul eleg sok csak akkor lesz aktiv, ha az adott questeket teljesitetted. Mondhatnad, hogy pl az aktualis emissary napon alig van 4-6 quest amibol 4-et kell teljesiteni, en meg latok kb 10 questet.
    Egyszeruen szerintem nem nagy ar "bejarni" a zonat, hogy utana repulhess. A repules megszerzese utan kb az ember nem is csinal semmit a zonakban. Lezuhansz az adott wq- helyszinen, par kattintas a wqgf addonon, belekerulsz egy grp-ba, megolsz 1-2 mobot, majd maris ujra mountra szallsz, es atrepulsz minden felett, mintha nem is leteznenek. Akkor tulajdonkeppen minek a repules, hiszen azt se tudod mi zajlik alattad (ertem en, hogy nem is erdekel). A repulessel magaban semmit se ersz el, csak lecsokkented az amugy is unalmas questeleshez szukseges idot. (fura hiszen utalsz questelni, akkor meg minek?).

    Az altalad emlitett 100k gold se jo megoldas, mert el se hinned, hogy a jatekosok mekkora resze nem kepes 50k aranyat se osszegrindelni. (ertelek ha neked ez sem problema, de masnak igen)

    Ilyetten modon a repules megszerzesehez nem kell ilvl (persze gyorsit rajta), nem kell ingame gold (azt koltheted amire akarod, token, flaska, poti, gear, ..), illetve csapat/raid sem kell hozza, siman mindenki a sajat tempojaban meg tudja csinalni. Az is az ervelesed ellen szol, hogy ezt csak 1x kell megcsinalni es nem tobbszor. Valoban ekkora fizikai fajdalmat jelent "vegigjatszani" egy jatekot?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák