Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz Healbacsi #78031 üzenetére

    Nem érzem, hogy cáfolnám magam. A raideléshez farmolni kell, ami 100x könnyebb ha repülsz. Ennyi kb. Továbbá az zavar, hogy beleköt a játék kötelezően valamibe. Ha goldot kell adni a repülésért akkor azt úgy farmolom ki ahogy nekem jó. Ha kell egész nap goblinherét farmolok, ha kell professiont nyomok vagy AH-zom. Most viszont nincs választás, végig kell tolni a halál unalmas questline-okat.
    Az ötlet nem teljesen baromság, de nekem úgy jött volna be, ha:
    - Fel kell térképezni hozzá minden régiót földön (oké, legyen)
    - A main story line-ok nem 50 questből állnának, hanem az összes gyűjtögetős meg mobfarm questet kidobják belőle
    - Mire 110 az ember ha nem is az egész de a jelentős része megvan a questnek. Az tiszta kabaré, hogy 10x annyi idő kifarmolni a repülést mint felhúzni egy karaktert 110-re...

    Leírtam hogyan. WOD 90-100 között ki sem tettem a lábam shadowmoon valley-ből. Herlioom volt rajtam és ennyi, semmi egyéb buff se poti. Egy hétvége volt a 10 szint, tehát rested nuku. És még a garrisonnal is xarakodtam, mert nem tudtam, hogy a legionban az ég világon semmit nem fog érni.
    A 100-110 pedig Azsuna összes questje stormheim 5/7 + a warlock questek + egy pár insta.. Itt már nem volt herlioom sem, mert csak 100-ig volt megvéve és teljesen felesleges volt, a 10 szint 15-20 óra play time bármilyen varázslat nélkül. A druidom most 107, majdnem 108 16 óra playeddel úgy, hogy tankként szintezem, aminél a lock sokkal haladósabb.

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák