Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsako

    őstag

    válasz Viktor77 #98996 üzenetére

    Talent ablakon van kereső, beírod mit szeretnél, és jelzi neked melyik talent az ami téged érdekel. Ettől függetlenül Raiden is kb. bossonként változik a fél talentfa egyes classoknál. A legnagyobb gond a talentfával inkább az, hogy a legalapabb dolgok sincsenek benne, pl. Huntinál az MD, rugónál a Tricks. A casual réteg azt sem tudja mit csinálnak ezek és csak szenvedés velük az m+. Interruptot már nem is említem...

    Proffok talentfája pedig pont, hogy hatalmas ötlet volt a Blizz részéről. Végre nem az van, hogy felveszel egy proffot, és mindenki tud mindent is gyártani, hanem specializálódni kell, végre van értelme a Trade channelnek, mert ott hirdetik ki mit tud gyártani. Ha nem érdekel, akkor gyártasz mindenből rank1-et spec nélkül. Viszont ha időt fektetsz bele, konkrétan milliomos leszel.. Lásd Lariat nyaklánc kartellezők 100k goldot kérnek érte.
    Nem is kell fullosnak lennie, class talentből sem tudsz mindent kirakni :DDD

    Renown egyáltalán nem jön lassan. Oké az elején ráfüggtem és egy hétvége alatt megcsináltam a teljes loremastert, de azóta csak WQ-kat és hetiket csinálok. Egyedül a Centaurokat farmoltam tryhard még első héten a 405ös fegyverért. WQ-kat megcsinálni max 1 óra, és ezt csak heti 2x kell megcsinálni. Renown továbbá nem ad semmi must have dolgot, csak cosmetic/mount. Így nem szükséges csinálni, csak azoknak akik mindent is össze akarnak gyűjteni.
    Jelenleg így állok:
    18 Dragonscale Exp -
    25 Centaur - ugye ezt farmoltam ahogy írtam is
    16 Iskaara Tuskarr - Tuskarros ládákat nem gyűjtöm, ide csak WQ-ból repuzok
    20 Valdrakken Accord - ide kérem az összes választható reput

    A mounttal egyet tudok érteni. Eddig egy macska/póni/akármicsoda tudott végtelenségig repülni meg egy helyben lebegni. Ettől függetlenül egész jó dolog ez a dragonriding, mert kb. 2-3x gyorsabb mint a sima mountolás.

Új hozzászólás Aktív témák