Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovsol

    titán

    válasz dilipok #52023 üzenetére

    Én BC-ben raideltem a legtöbbet. Elemental Gankery, Order of Watcher és Revisedben is toltam ali oldalon. Három karakterem is t6 ban figyelt akkor, egy meg sunwell lootokban.
    Emlékszem transzfereztem ragnáról bs-re, majd reroll resto sámán. Magem maxos gearben volt és alt karakter lett. :DDD Serveren nem volt akkor jobban gearelt mage, olyan lootot hoztam magammal ami olyan bossból esett, amit le se öltek még akkor a szerveren.
    DK meg TN horda oldal ott is jártam altos raidekre a Public Enemyvel.
    Benézek a bankba és ott figyel vagy 100 epic minden karakternek, zsákszámra a flask, poti stb. Most mind értéktelen kacat.

    Akkor na mondom az amani war bear mountom legalább majd ritka lesz, mert már nem szerezhető meg ezer éve, és akkor se volt meg bárkinek. Na erre szembe fut velem három emberke kapásból 10 perc alatt amani battle bearen lovagolva ami ugyan az csak ki van hipózva kicsit.

    Most már mintha egy tök másik játék lenne. Ez az instába beteleportálás pl elég könnyűvé teszi. Nem ám mint anno az chatre írtuk az LFG-t és futottunk a világ végére az instához, mint még a legelején.

    [ Szerkesztve ]

    May the Force be with you!

Új hozzászólás Aktív témák