Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wesder

    félisten

    válasz mike1334 #28328 üzenetére

    Gondolom a sok "kihagyhatatlan" meg "kötelező" miatt voltak nagy elvàràsaid.
    Én PS helyett PC-t vettem mert dikleksziàs vagyok.:DDD

    I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

  • RudY

    addikt

    válasz mike1334 #28328 üzenetére

    Soha nem érdekeltek az értékelések, se a sztrímerek véleménye, ha meg is nézem, inkább csak infogyűjtés céllal. Van PS4 rokonnál, haveroknál, alaposan tesztelgettem, így, hogy már több cím is tutira érdekelt behúztam, semmi lutri. Játékra gyakorlatilag alig kell költenem, de az is közrejátszott, hogy a zasszony is rendesen "bekockult" az utóbbi években. PC-n a SIMS érdekelte anno, de amióta meglett az X, szereti nézni, ahogy nyomulok, de ugribugri és társai nem érdeklik, viszont a Sony-féle sztorizásokra már vágyott egy ideje.
    Nem gondoltam, hogy 50 évesen ilyen profin kezeli a technikát, de úgy közlekedik az itthoni szeveren is hogy csak pislogok...mondjuk a betanulási folyamatokban sokszor sírni tudtam volna, de csak megérte. Nemrég kezdett el foglalkozni az elektrográfiával is, sorra nyeri a díjakat és a pályázatokat, saját kiállítások is voltak/lesznek, úgyhogy mindig meg tud lepni, de hát ezért csípem a búráját. :DDD
    A Hitrecordon is regisztrált, ahol a Ubisoft készülő Beyond Good and Evil 2-höz kértek tőle alkotásokat, mert piszkosul tetszettek nekik, de aztán átment a dolog "megrendelősbe", ezt viszont már nem vállalta.
    Visszatérve a PS-re, nálam úgy tűnik nemcsak játékfelhasználói szerepe lesz, hanem inspiráló is.
    Ki tudja előre, lehet nyuggerként fog bekerülni a játékiparba. :D

Új hozzászólás Aktív témák