Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz icemad #124736 üzenetére

    Én nagy pártolója vagyok annak, hogy igen is össze lehet hasonlítani különböző stílusú játékokat. De azért ezt még én is meredeknek érzem. ;] :DDD

    #124735Dinomano
    Készül az új Bond játék. És szerintem zseniális, és egyben üde színfolt lenne, ha a játékot a 60-as évekbe helyeznék. De a NOLF az inkább volt kémkomédia. A Bond-ot komolynak szánták.

    Egyébként pont a Bond filmeket nézem sorban. Még csak a Thunderball-t kezdtem tegnap. Mosolygok sok jeleneten, ami akkor komolynak készült, az most mókás.

    Viszont! A From Russia with Love-ban, Bond (Connery) akkora pofont lekever a bond lánynak (Daniela Bianchi) a vonaton, hogy kifekszik. :DDD Mondtam páromnak, hogy "ha nem viselkedik jól, még járhat úgy mint egy Bond lány". Hát ő ez alapján másra gondolt (a lepedős jelenetekre). Kérdezte is pajkosan, hogy "iigenn??" Aztán mutattam neki a bizonyos jelenetet, rögtön az arcára fagyott a mosoly, sokkot kapott, tátott szájjal bámulta a tévét, hogy ilyen lehetett akkoriban?! :DDD (én annyira röhögtem!!)

    ui.: Egyébként iszonyat jó nők vannak ezekben a régi Bond filmekben is.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák