Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz Baltazár123 #33460 üzenetére

    Én nem értem miért kell ennyire majrézni áremelkedéstől, pláne úgy, hogy mindenki tisztában van vele, hogy egyik másik bolt mindig drágább és sokan emiatt amúgy is kb naponta figyelik az árakat. Erre most a konzoloknál meg a készlethiánynál kapásból minden kereskedés egy kcsgszmtszrlk, mert ugyanazt a különbözetet eljátssza időszakosan, mint sok más termék esetében eddig is évek óta :D

    Simán kereskedői hozzáállás, néhányan ráugranak az emelésre nyerészkedésből, más neme akarja terhelni az ügyfélszolgálatot és amiatt, harmadiknak az eladott darabszám a lényeg, hasonlóan a negyedik nem akar árversenybe bonyolódni, mert kb értelmetlen.
    De benne van, hogy szimplán az előző gen-es készleteket akarják kipucolni normál áron és ezért fújják a lufit, az hoz még annyit még a konyhára. Lehetőségek tárháza, de hogy az MS vagy a Sony emeljen az azért csekély. Inkább a Ft szól majd közbe, de nem ilyen mértékben, hogy 60e-ek vannak közte/rajta.

    Ettől függetlenül, ha globális emelkedés lenne már a sima SS se ennyibe kerülne (akkor meg mindenki venné eu-ból és kész).

    .

Új hozzászólás Aktív témák