Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Azt mondják egy újszülöttnek minden vicc új. Hát nekem a Rocket League az újdonság. Eddig sosem játszottam vele de ma délután gondoltam egy nagyot és elindítottam. El is repült egyhamar 6 óra hossza. És fülig ér a szám. Ez a játék visszahozta azt a multis élményt amit régesrég még a 360-as érában a Bad Company 2 és a Forza Motorsport 3-4 adott számomra.

    Jól tudom hogy páran szoktátok ezt tolni együtt? Lehet hogy néha beugranék majd én is.

    Egyébként először fura volt a Series X-en hogy olyan so-so a játék kinézete, aztán rájöttem hogy a Performance módban voltam és átraktam Quality módra. Biztosan van különbség fps-re a két mód között, de számomra a Quality is teljesen játszható volt.

    Az egyik meccs során ezt a statot sikerült összeszedni. Az utolsó után meg elfáradtam. 1:1-re álltunk és jött a hosszabbítás ami olyan 7-8 percre sikeredett. Mindkét csapat figyelt a védekezésre is és eléggé feszült volt a meccs menete.

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák