Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Egon #25033 üzenetére

    No offense, de minden nap megkeresem egy nagyon nagyon komoly synology nas árát, a kérdés és a probléma forrása sem ez.
    Ha azt akartam volna venni, azt vettem volna, sőt, azóta bármikor megtehettem volna, hogy ezt megunom, és veszek egyet, másnapra itt van, vinyó be, migrálom, és működik. Volt DS920+, 3 hét után elraktam, majd eladtam, mert nem hozta az elvártat. Most is megy egy fő eszköz i3-10100-zal a belsejében, és esténként bekapcsol egy második egy j4025-ös cpu-val a belsejében, ami menti az elsőről a kijelölt mappákat, tehát erre az eszközre nem volt égető szükségem, és most sincs égető szükségem, ha akarok, rátolok egy openwrt-t, és megy routernek, vagy tv mellé winnel kodival akárminek.
    Én ezen egy pedig sem aggódtam, pláne nem anyagi megfontolásból kellett más helyett ezt vennem, quickconnect, azaz más néven slowconnect, vagy esetleg unsafeconnect meg akkor sem érdekelt, amikor a920+ itt volt a szekrénykéjáben.. Úgyhogy szerintem alaposan félreérted a dolgot, abszolút nem erről van szó.
    Ez nekem kihívás, szórakozás, szabadidő, üresjárat eltöltése. Sokat ülök a gépnél, nagy az asztal, ki van terítve mindig valami, hogy szórakozzak vele, ph-zok, facebookozok, mailekre válaszolok, telefonon hívnak, és közben van idő mással szórakozni.
    Hogy ez sikerül-e magamtól, vagy segítségen keresztül fog kiderülni, mi az, ami miatt pont ez nem működik, már csak részletkérdés, és a megoldás érdekel, nem a kifogások, ha nem innen jön a tuti tipp, majd jön máshonnan...

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák