Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danielcsinos

    újonc

    Sziasztok,

    ARC loaderes Xpenologym a mai frissítés után feladta, kernel panic.

    Első kérdés, ezzel mit tudok kezdeni? Kernel panic - not syncing: No working init found.
    Valahogy furán működött az egész már a telepítéstől kezdve, szóval elengedném a kezét, de előtte jó lenne visszahozni a rendszert, mert a mai cuccokról még backupolnék.

    Második kérdés, hogy ha most feldobok egy ARPL-t vagy egy Tinycore-t egy pendrivera és bedugom a vasba a másik pendrive helyett, akkor vajon fel fogja ajánlani a migrációt, és az biztonságosan végre is hajtódik, nem tosz meg semmit sehol a HDD-ken? Sajnos van olyan mai adat amivel még nem végzett a backup feladat, szóval a kérdés most komoly, nem merek semmilyen szinten kockáztatni.

    Harmadik kérdés, ki melyik loaderre esküszik és miért? ARPL-t látom a legelterjedtebbnek, de kb. egy éve még nem találkoztam vele, csak az ARC-al és a Tinycore-al, akkor az ARC tűnt jobbnak.

    Ne kövezzetek meg légyszi, totál noob vagyok ehhez, 6.2 jun's loadernél évekig lemaradtam, ott teljesen más volt még a menet, meg amúgy is Windowson meg GUI-n nevelkedtem. (Tudom-tudom, vegyek akkor origi Syno vasat - hát ijedtségemben most majdnem meg is rendeltem, de talán nincs veszve minden.)

    Ezer köszi. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák