Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    Sziasztok!

    Már nagyon régóta szemezek ezzel a NAS-sal, és most jött el az a pillanat, hogy kicsit komolyabb upgrade-et hajtsak végre az otthoni backup rendszeren. Jelenleg egy külső WD 1TB van egy ASUS N56U routerre kötve, ezt szeretném leváltani a NAS-ra. Azonban sok kérdés pörög a fejemben:

    1. Chromecast2 van a TV-re dugva, ami kezeli a Plex-et. NAS-sal megoldható a Plex szolgáltatás használata? Van rá "kliens"?

    2. Azok a "moddolások" és leírások, amik a Zyxel v325-höz vannak, nagy probléma okozás nélkül próbálgathatók ezen a típuson is?

    3. Transmission-t külön kell a NAS-ra telepíteni, vagy gyárilag van rá?

    4. Transmission hány torrentet tud kezelni maximum (le+feltöltés egyszerre)? Mennyi letöltést tud lefagyás/üzemzavar nélkül kezelni úgy, hogy mindeközben még streamelés is menne vele párhuzamban? Kinek mi a tapasztalata?

    5. Mivel NAS témában még nagyon zöldfülű vagyok, így lehet bután fog hangozni ez a kérdésem. Megoldható, hogy a mobilon lévő adott mappa képeit wifire csatlakozáskor szinkronizálhassam a NAS adott mappával (képek)? Telefonon Taskerrel megtudom oldani, hogy automatikus legyen, de van esetleg erre külön mobilapp? Vagy ki használja erre a NAS-t?

    6. 4k-s tartalmak streamelése (dekódolás nélkül) gondolom az problémamentes, ugye? FHD dekódolására is gondolom komolyabb NAS-ok között kellene szétnéznem, ugye?

Új hozzászólás Aktív témák