Születésnapi percdíjak a Tele2-től

A Tele2 ma ünnepli magyarországi indulásának kétéves évfordulóját. A születésnap alkalmából a távközlési vállalat ügyfelei április 19-én egész nap 2 forintos percdíjjal telefonálhatnak helyi és belföldi vezetékes irányba.

A régióban – Németország, Ausztria, Lengyelország, Csehország, Magyarország – a cég bevétele mintegy 66 százalékkal és EBITDA-ja 142 százalékkal nőtt 2004-ről 2005-re. A jó eredmények nagyrészt a németországi és a magyarországi működésnek köszönhetők – áll a Tele2 közleményében. Tavaly a cég tovább növelte előfizetői számát hazánkban, így jelenleg – az ügyfélszámot tekintve – a hazai lakossági piac több mint 20 százaléka veszi igénybe szolgáltatásait.

A születésnapi akció keretében ma minden Tele2-ügyfél 2 forintos percdíjjal telefonálhat valamennyi helyi és belföldi vezetékes számra. A kedvezményes hívásokért a szolgáltató kapcsolási díjat nem számol fel. (Az Extra, Extra Plusz és Extra Maxx csomagok előfizetői a 0 forintos időszakokban továbbra is 0 forintért telefonálhatnak.) A kedvezmény automatikus, külön regisztrációt nem igényel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tele2

Előzmények