Olcsóbb a betárcsázós net a Tele2-nél

Csökkenti áprilisban a betárcsázós internet használati díját a Tele2. A vezető alternatív távközlési szolgáltató mind a nappali, mind az éjszakai tarifákat kedvezőbbé tette: nappal közel 30, míg éjszaka több mint 46 százalékkal alacsonyabb percdíjakkal vehető igénybe a szolgáltatás a promóciós időszakban. A szolgáltatás igénybevételéhez továbbra sem szükséges hűségnyilatkozat, sőt az internetes adathívásokért a Tele2 kapcsolási díjat sem számol fel.

Az április hónapban kínált kedvezményes betárcsázós internet napközben – 7 óra és 24 óra között – percenként 2,70 forintért vehető igénybe, amely percenként 1,10 forint megtakarítást jelent. Az éjszakai órákban – 0 óra és 7 óra között – percenként 1,40 forintért lehet internetezni.

A szolgáltatás jelenleg a T-Com előfizetők számára érhető el. Akik eddig is igénybe vették a Tele2 betárcsázós szolgáltatását, automatikusan az alacsonyabb percdíjon böngészhetnek a világhálón. Új ügyfelek a Tele2 ingyenesen hívható 1202-es számán regisztrálhatnak – elkötelezettség vagy a szolgáltatáshoz kapcsolódó külön havidíj továbbra sincs.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Tele2

Azóta történt

Előzmények