Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    Srácok, érdekes ez az amd cucc, szerintem az amd proci miatt van gondom.

    Itthonról dolgozok, napözben megy a jobb alsó sarkoban egy stream a linuxos műholdvevő beltérimről, sok éve azonos szinte minden beállítás, csak a lapok, procik, ssd-k cserélődtek, win10, classicx shell, pár rogram, böngészők, és kész vagyok.
    Mindig minden jó volt, most mégis adódik egy hiba, mégpedig hogy az eddig megszokott módon képtelen vagyok a vlc- nek előre megadott méretet megtartatni, a jobb alsó sarokban a rendelkezésre álló helyet kellene kitöltse, és mindig felül legyen. Namost mióta amd procim van, ez nem működik, lehúzom a tálcáig (dokkolás kikapcsolva) oldalt a megfelelő méretig, majd bezárom, és a következő pillanatban nyitva már 1-2 centivel felette nyílik meg, sőt, ha ekkor újra bezárom, még vékonyabb csíkban nyílik, ekkor bezárva még ennél is vékonyabb csíkban... Érthetetlen.
    Próbáltam mindent, vlc vonalon végigmentem mindenen, ma már 3x telepítettem rendszert, ebből végül most win11-en vagyok, itt is ezt csinálja.
    Ráadásul van bevált mentésem a vlc dolgairól, az TC-rel mindig telepítás után felülírtam, és onnantól amíg a gép megvolt, sose volt gond, itt első pillanattól kezdve nem megy, felülírva szintén nem megy.....

    Az előző inteles konfigom az asszony gépe lett, itt van az asztalán, nála most is tökéletes minden.
    Na ilyenkor mi van?

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák