Új hozzászólás Aktív témák

  • Hulko

    csendes tag

    Alzan rendeltem en is ,sot a tobbi gyorsgyerekkel eggyutt kb 14:56 kor.Namarmost mivel szlovakiai vagyok igy ertem a szlovakok meg a csehek hozzaszolasiat a webshopjukban.
    Es bizony erdekes hozzaszolasaik vannak.Valaki aki joval utannam rendelt mar megkapta ,masnak aki kb hasonlo idopontban mint en annak lemondtak es visszaadtak a penzet(meg csutortok penteken).Nekem egy majdnem komplett gepem volt a kosarban(grafikan kivul).Hasonloan mint nektek toljak az idopontott most11.11.2020at ir.Reggel kaptam toluk egy SMSt hogy kesni fog a megrendelesem ugyanis rengeteg megrendelesuk van. Azt nemirtak mikor csak azt hogy minnel hamarebb elkuldik.

    Tartok tole hogy valojaban nincs is meg a proci nekik csak huzzak az idot es nekem meg par szerencsetlennek nemjutott csak mivel mar kifizettuk elore igy nemakarjak elvesziteni a penzt.

    Amugy a csehek azt is irtak hogy elejen elrontotta az Alza mivel 5600x hez is adtak kozot FC6 hoz es ugyebar ahhoz nemtudod aktivalni mert az AMD oldala vizsgalja hogy milyenm procid van es elutasit ha nem olyan amilyet ok akarnak.Igy nem jutott eleg kod olyannak akinek kellett volna kapnia es ezmiatt nemkuldtek el a rendeleseket.Hat kivancsi vagyok mi a helyzet,majd kiderul.

Új hozzászólás Aktív témák