Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz S_x96x_S #61033 üzenetére

    Memória szivárgás, hanyag programozás. Javítások már be is lettek jelentve.
    Az ilyen szélsőséges, extrém mértékben elcseszett PC portok kivételek és nem szabályszerűségek és ezt ugyanúgy a PCGH mondta, érdemes megtekinteni eme videójukat, ahol megmutatják, hogy 12 GB mindenre elég.

    Majd ezt a címet is hónapokon át fogják foltozgatni, mint a Last of Us-t. Ez csak egy újabb példa lesz arra, hogy miért nem szabad launch day-en AAA játékot venni.
    Ahogy Raymond is nagyon jól mondta: az előző részt ugyanezzel a motorral jól meg tudták csinálni, ezt most valamiért elkúrták pedig ahogy írtam, ugyanaz a motor s ugyanaz a grafikai szint. Nagy valószínűséggel ezt most más csapat csinálja, a PC verziót olyan csapatnak adták, amelynek fingja sincs hogyan kell PC-re portolni, lehet csak nyomtak egy compile-t UE4-ben ozt jó lesz az úgy.

    Szerintem az a 20% is extrém mértékű túlzás. Ha figyelembe vesszük, hogy összesen hány videójáték van PC-re évjárattól függetlenül (hm...tippre talán legyen tízezres nagyságrend) és azok közül hány olyan játék van, amihez kevés a 12 GB VRAM, akkor szerintem az 1% is sok lenne.

    Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mekkora nagy mázlim van, hogy az összes elcseszett PC port mind olyan játék, amelyek engem a legkisebb mértékben sem érdekelnek.

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák