Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • esicyhun

    tag

    válasz SunMount3r #84621 üzenetére

    Amikor én töltöttem fel a SlimBoxot, még csak 4 féle variánsról tudtak. A Q2 verziót kiírja a gyári rendszer a szoftver adatoknál. Illetve ORCA58 fórumtárs is ugyanazokat a hibákat tapasztalta, mint én, és ő hamarabb feltöltötte a Q2 verziót. Innen gondoltam, hogy egyforma boxunk van.
    Ha HDR-es tévéd van, akkor a 11.4 verziót ajánlom, a HDR mindig bekapcsolva hiba a 11.5-ben szintén megvan (A CoreElec mindig, mindent, még az UI-t is HDR-ben adja, és nem lehet sehogy sem kikapcsolni).
    Ha jól láttam a 11.4 az 20200901-1005 build, a 11.5 pedig 2020 12 havi talán. Valószínűleg a későbbi gyári FW van elcseszve, és erre alapulhat a SlimBox is. Az eredeti Hardver variáns a jó, akiknek olyan van, semmilyen hibára nem panaszkodnak.

    A SlimBox 11.4-et pár dologra használom:

    - Zattoo streaming app: ez tökéletesen működik
    - VLC-t röviden próbáltam: ez jónak tűnt, HDR is ment, frekit is váltotta
    - Smart YouTube ami a ROM-ban van, működik szépen
    - Reboot to LibreElec szintén

    Egyéb streaming szolgáltatót nem próbáltam, azokat a TV-m appjával használom (Netflix, Amazon Prime, Disney Plus, ZDF Mediathek).

    Az Android TV rendszer nekem bejön, távvezérlővel nagyon jól lehet használni.

    A Google Play persze azt írja, hogy az eszköz not certified, de frissítések az appokra és magára a Play áruházra működnek (legalábbis még most). Android security patch-ek dátuma: 2018 augusztus 5.

  • ORCA58

    addikt

    válasz SunMount3r #84621 üzenetére

    A Slimbox pie változatát tettem a buxra, mert nagyon utàlom az Android tv felületet. Hibát nem találtam. Elsösorban böngészőből online színházat néztem rajta, hibátlan volt. Játékokat is próbáltam azokkal sincs gond. Böngészni és lehet vele. Az autó FSP is beállítható, de abban az az idegesítő, hogy akkor is "frekvenciát vált", ha azonos fps-os programra váltok, azaz egy rövid fekete képernyő van a váltáskor. A rajta lévő youtube is szépen teszi a dolgát. Jó ötlet volt ezt feltenni. A korábbi szoftver (talán 2020 09 havi) nekem valamiért nem volt jó.
    Csak a hűtése szeretnék javítani, mert zavar a 70+ fok.

Új hozzászólás Aktív témák