Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz MaCS_70 #17997 üzenetére

    Ez egy jó dolog, de mint írtam, korábban gondjaim voltak és az a "deregister" sem létezett, így kellett átköltöztetni. Tehát, nagyjából 2020-ban "dobtam" az asuscomm-ot, problémás volt, természetesen nem jelenti, azt, hogy másnál is épp akkor jelentkezett, de azért volt rá példa a netes világban. Mivel rövid időn belül 2x is jelentkezett a probléma (ráadásul tényleg szükség lett volna rá), úgy döntöttem, hogy mást fogok használni, és kipróbáltam néhányat, mindegyik stabil és jó volt és azóta is jó.
    Ha az új eszközön csak beírod a meglevő címet, hogyan kerülöd el az ütközést? - ezt mire érted? Az általam felsorolt DDNS-ek, nem routerhez kötöttek, hanem felhasználónévhez, tehát én irányítok és nem a router, egyszerűen frissíti az IP-t. Egyébként az itt olvasottak miatt döntöttem az Afraid mellett, valamint itt is említik, hogy az asuscomm néha hibás (akkori bejegyzés szerint).

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák