Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    válasz M1995 #345 üzenetére

    "Az gyenge érv és rossz vitakultúra, hogy szerinted egy milliárd user mind téved és nem ért hozzá és lesöpröd a választásukat, mert csak."

    Ez a pont jogos is lehetne. Annyit tennek hozza, hogy az ugyanugy hibas logika, hogy az egymilliard user azert lenne, mert zart a rendszer.
    Pl: az Europai Unio komoly munka aran elerte azt, hogy appkent kirakhass weblapokat is az ikonok koze. Ez egyertelmuen olyan lepes volt, ami egy nyitas. Kevesbe zart azota a rendszer. Elvesztett az Apple millio vasarlot miatta? Nem. Tehat nem feltetlenul a zart rendszer miatt van ennyi user. Nekem speciel tokeletesen megfelel a jelenlegi zartsag, pl. nem szeretnek felrakni AppStore alternativakat a telefonomra, de egyaltalan nem zavarna az, ha annak, akinek ez kell lenne ra lehetosege. Es ha a jogalkotok ezeknek az embereknek a szabadsagat tobbre tartjak, mint a vilag legertekesebb vallalatanak megkerdojelezheto modon szerzett extraprofitjat, azt en udvozlendonek tartom. Meg ugy is a nyitas mellett allok, hogy abszolut semmit sem profitalnek belole.

    Hogy aktualpolitikat ne kavarjak ide: tiszta Star Warsos a kerdes. 2 elv utkozik. A birodalom es a lazadok. A rend es a szabadsag. En a szabadsagot tobbre tartom, de kinek mi.
    Ma nyugaton, ahol a kisebbsegek szabadsaga is fontos majdnem mindenki szerint, ott kulonosen ertheto, hogy egyesek a lazadok szabadsagaert is kuzdenek, hiaba vannak joval tobben a birodalmiak...

Új hozzászólás Aktív témák