Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz talamasca #227 üzenetére

    Itt kellene rákoppintani az Apple körmére.

    De nem a hatóságoknak. Nem kell megvenni és kész.

  • M1995

    aktív tag

    válasz talamasca #227 üzenetére

    Az a vicc, hogy az a része az Apple módszereinek (tárhely és memória bővítés durva felára) valóban könnyebben bizonyítható lenne user ellenes és visszaélés a helyzettel, repkednek a plusz 200 dollárok amikor konfigolsz. De mégsem arra ugranak az ügyészek, hanem arra az Apple Watch meglepő módon az iPhone-nal működik jól és az Apple hibája más cég kudarca, más platform saját hibája.

    Abban mondjuk vitatkozok, hogy a base modell "szinte használhatatlan" lenne, mert az konkrétan objektívan egyáltalán nem igaz. Lásd emlegetett alap M1 Air igazi best buy vétel volt elmúlt években, M2 Air kicsit még jobb, és most új széria is, nincs ugyanolyan áron más gyártótól laptop, ami összességében jobb számomra.

    #226
    Én legalább leírom az érveim számomra miért jobb az Apple, és miért hülyeség az ügyész néhány állítása, amely indokok nagy része objektív tény, hiszen nem kitaláltam az említett eseményeket, különbségeket, szempontokat és pont hogy én jártam körbe több oldalról a témát.
    Mivel te nem írtál indokot a vélhetően ellenvéleményedről, megnéztem iPhone topikban a neved, látom te vagy az a fajta user, aki Androidról váltva vett egy iPhone-t, aztán izél hogy más mint az Android, de azért vett iPhone-t, mert elege lett az Androidból. Neked semmi se jó, oké így könnyű. ;]

    #229
    Én indokokat, érveket, tényeket írtam, te csak személyeskedést hozol a beszélgetésbe?
    Engem nem zavar valakinek az Android telefon vagy Windows laptop jön be jobban. (És van felhasználás, feladat, célszoftver, szempont, amire azok felelnek meg jobban.) Akkor egyeseknek miért fáj valaki az Apple termékeivel elégedett? Már miért lenne bűn a preferencia? Te milyen telefont használsz?
    Ha egy-egy dologban lehet és kell is kritizálni az Apple-t, alapvetően 1 milliárd ember választotta az iPhone-t, aminek az alapvető tulajdonságai (zártabb rendszer) ismertek kezdetek óta, akkor állítható a piac beszélt. Egy-egy dologban lehet törvénykezni (10-es pontban írt példák), de alapvetően felrúgni teljesen egy cég filozófiáját erőből, az a káros a piacra és az user ellenesség.

Új hozzászólás Aktív témák