Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koanla

    aktív tag

    válasz Cray Tyler #5050 üzenetére

    "Igen, online marketinges vagyok. Meg még középvezető is."

    Ez így már halmazati

    De hogy ON is legyek picit:
    és tegnap ki vett mit, hogy amikor kinn hesszeltem Visegrád tetején, akkor kurva jó ég volt, de a távcső nem volt nálam?!

    [ Szerkesztve ]

  • 5150head

    senior tag

    válasz Cray Tyler #5050 üzenetére

    Szia.
    Engem érdekelne a discord szeró, ha van felvétel. :))

    "Mondjuk miképp a csillagász szerkó is modernizálódik, úgy az ötvenes-hatvanas "kemény mag" is érthetné hogy a kapcsolattartás eszközei is modernizálódnak"
    Erre is van azért törekvés: Kiss László (aki egyébként számomra rettentően szimpatikus ember) youtube podcastjei, vagy a Csillagfényben podcast. Próbálkoznak, és szerintem simán megállja a helyét mindkettő.

    "...ha a Csillagtanyára összejönnek önkéntesek, biztos van tagtárs aki honlapot/webshopot is tud faragni."
    Több riportban is hangoztatták, hogy keresnek olyat aki tud weblapot szerkeszteni, szóval voltak erre töreekvések, csak talán ember nem akadt a feladatra.
    A tábor is azért lett kiszervezve mert az önkéntesek "lemorzsolódtak" az évek alatt és nem jött a helyükre senki.

    Olvasd el ezt a két könyvet!
    Szerintem ma már mindenki a netről (és egymástól) vadássza össze a tudást. Viszont egy rendes atlasz az elengedhetetlen eszköz. Tudom, hogy ott van a mobil meg a go-to de áram se lesz mindig...

    A TikTok annyira trash h szerintem simán elveszne az ilyen tartalom, bár a fiatal réteg (akiket ugye céloznál) most ott van leginkább jelen. Szerintem amúgy tök jó ötlet.

    #5052popey37
    Az MCSE tagságon én is agyaltam már, nem tudom mennyire érné meg, hogy vidékiként kb jó ha 1-2 alkalommal tudnám kihasználni a kedvezményeket. Az évkönyv ami igazán érdekelne, az hasznos lehet. A havi lapból van itthon 1-2 de annyira nem voltam elájulva tőle.

    Nem elfelejteni: Holnap lesz az Uránusz átvonulás a Hold mögött. Kíváncsi vagyok hogy az időjárás engedi-e majd a megfigyelést. (Ahogy néztem nem igazán)

Új hozzászólás Aktív témák