Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz FoxiestFox #3002 üzenetére

    Én már évekkel ezelőtt lemondtam arról, hogy a AAA stúdiók újításokat hozzanak be. Annyi pénzbe kerül a játékfejlesztés, hogy inkább azt csinálják ami megbízhatóan működik - játékaik továbbra is jó eladási számokkal "büszkélkednek". Nem beszélve arról, hogy multiplayerben van most a pénz, oké hogy dollármilliárd kategória bevétel volt a GTA V után, de annak sokszorosát hozták a Shark Card-ok.

    Indie fejlesztők próbálkoznak új dolgokkal, mivel valahogy ki kell tűnniük a tömegből (vagy csak szimplán szeretnének valami újat megvalósítani), de náluk hiányzik az az emberi erőforrás és pénz, amivel a nagy közönséget megfoghatják.

    Cyberpunk 2077 is annyiban lesz max újítás, hogy mennyire befolyásolhatja a játékos a sztori kimenetelét, de ez sem teljesen új dolog és meg kell várnunk a megjelenést míg kimondhatjuk hogy sikerült-e vagy nem jól megcsinálniuk.

    Szerk.: Az RT-t azért nem nevezném közönséges szar extra post process effektnek. Teljesen más kategória, mint pl. a DoF, vignette vagy lens flare. Az tény hogy évről évre egyre jobb grafikát produkálnak a AAA stúdiók, nekem azzal van bajom hogy kb ez az egyetlen újítás amibe fektetnek. Felőlem nézhet ki úgy egy játék mint a valóság 1:1-ben, ha mögötte nincs tartalom egy kalap ....t sem ér az egész szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák