Új hozzászólás Aktív témák

  • mert_csokis

    senior tag

    Estét!
    Tudom, hogy sokan többször is végigjátszották már, de lassan én is eljutok oda, hogy az eddigi bohóckodás helyett ténylegesen nekiállok a játéknak.
    De még mindig nem tudom, kivel kezdjem el. Eddig kerültem az infókat, de nyilván kiderült, hogy Judy-val például csak női karakterrel lehet jóban lenni.
    Viszont a férfi V-nek meg ott van Panam, ha jól tudom. Az meg elég idétlen, hogy egyikkel végigviszem az alapjátékot, utána meg külön elkezdem a PL-t egy másikkal.
    Mivel gondolom, hogy a PL-ben is visszatérnek majd az alapjáték karakterei, utalások régi dolgokra. És akkor elég furcsa lenne, hogy akkor még férfiként haverkodtam másokkal, de most már hirtelen a női V emlékszik vissza azokra a dolgokra.
    Szóval, az immerzió szempontjából elég idétlen.
    Ez az egyik. A másik, hogy mikor érdemes majd becsatlakozni PL-be? Vagy jó úgy, hogy szépen letudom az alapjátékot, és utána kezdem el a PL szálat?
    Néhány napja felraktam a legfrissebb verziót, és belenéztem a PL-be, mert kíváncsi voltam az új Dogtown területre. De nyilván nem értettem, hogy Johnny miről beszél, úgyhogy a spoilerek miatt inkább abbahagytam. Nem kapdosok bele most már, hanem normálisan elkezdem az alapjátékot.
    Szegény Sandra Dorsett-et már annyiszor vettem ki a jeges kádból, hogy már közömbös vagyok a melleire. :D

    [ Szerkesztve ]

    adidas UltraBOOST 21 (FY0371) 41 1/3-os méretben eladó

Új hozzászólás Aktív témák