Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz biker #596 üzenetére

    Konzolon az egész egy olajfestmény 1-2m-re előtted. Igaz ez egy WRCG összehasonlítás, de én kb egyben kezelem látványban a DR2-vel, egyik egyik ponton, más másikon jobb, de összképre mindkettő ok. Ezt az élességet azért elvárta volna bárki mindenesetre. A végén belsőnél jól látni, hogy kb az autó orra előtt kezd el kiélesedni, de tele van rettenetes textúrákkal is, van, amikor egy kanyart nem látsz be élesen, vagy külső nézetből nézve az autó mellett! vált élesre a graf erről a mosottról :D
    Lehet javítható, meg most nem figyeltem a patch dobott-e valamit (vagy él-e már), de ebben a formában a felét se éri meg se Xboxon, se PS-en és ezért zavar sokakat, mert már egy előző generációs 5 éves cím is szebb volt.

    (#602) Zoolee1976: szerintem hülyeség, ugyanúgy a codi dolgozik rajta, hogy most ki alatt futnak név alapján lényegtelen. Sok felvásárlás van és a kutya nem szól hozzájuk utána se és csinálják, amit korábban. Emellett a szériák követelik meg inkább, hogy évente legyen egy cím belőle, nem is a kiadók elvárása. Szerintem a WRC-nél is ez lesz, hogy jobban a köztudatba szeretnék dobni, ahogy a KT alatt is futott, csak itt kérdés, hogy EA részről ebbe akarnak-e ennyi erőforrást fektetni évente.
    A többit lényegtelennek érzem, hogy milyen időket mennek, mindenhol vannak gyors emberkék, mert ezt szeretik, de sose zavart, ha le voltam maradva 5-8mp-el bárhol, mert ők napi 10-12 órát játszanak már a 2000-es évektől szemben egy hobbijátékossal.

    .

Új hozzászólás Aktív témák