Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bszunyoghy

    csendes tag

    válasz MaCS_70 #35 üzenetére

    Tisztelt Fórumtárs

    abban teljes mértékben igaza van, hogy ez a gusztustalan hegesztés funkcióját valószínűleg teljes mértékben ellátja valamint ízlésről és hogy kinek mi felel meg-vitatkozni meddő is lenne, de ez csak a jéghegy csúcsa.
    az első és legfontosabb hibája ennek a járműnek hogy nincs vázméret választási lehetőség. Olyan a világon nincs, hogy egy vázméret mindenkinek jó legyen. Biciklit nem ár alapján veszünk hanem méret alapján .
    2. Az összeválogatott legolcsóbb alkatrészek nem fogják a motor terhelését bírni, ez a hajtáslánc(tourney- de még az is kiherélve 3x7-ről 1x7-re) egyszerűen alkalmatlan elektromos hajtáshoz. Az a menetes koszorú nem alkalmas erős terhelés elviselésre, arról nem is beszélve hogy a legkisebb fogaskerék a 14 fogával egyszerűen őrült lassú ,(szegény Bog tekerhette kifulladásig) a legnagyobb 28 - as meg hegynek felfelé kevés magyarul a motor és az akku folyamatosan kapni fogja a terhelést és ez az egyébként is kérdéses élettartamát negatív irányba fogja terelni.

    Nekem a gyártói honlap kommunikációjából az jött lett, ez a kerékpár azoknak készült akiknek minden mindegy, csak olcsó legyen…de ez nem olcsó…1200-1300 € nem kevés pénz- akinek meg igen az nem ebből a merítésből fog választani.

    körkörös hátszelet kívánok B.

Új hozzászólás Aktív témák