Új hozzászólás Aktív témák

  • rdt89

    addikt

    válasz Tibiajax #17017 üzenetére

    Jól olvastad, valamibe meg kell bolondulni :C A Motorsport 4-be anno 10 ezer órát öltem bele, a mai napig az az etalon játék a szememben, ahhoz képest a többi Motorsport csak egy jó próbálkozás, de annyira nem szegez a tv elé, mint a 4 tette, na a Horizan 4-el pont így vagyok a Horizonok közül. :)

    (#17019) Win-T:
    Életem legnagyobb agyérgörcse volt a Motorsport 7-be mikor nyomtam a Nürnburgot ott is valami 30 vagy 40 kört akartam letudni és 5-6 körrel a vége előtt elmentem (ekkor már 4-5 óra folyamatos veretésen voltam túl) megkajálni a Box meg kikapcsolta magát, mert be volt alapból gyárilag állítva, hogy 1 óra inaktivitás után lekapcsoljon, huhh akkor nem sok híja volt, hogy a Box megnézi milyen a fal szilárdsága, így a Motorsport 7-et 3 hónapra meggyűlölve és undorodva kerültem nagyon lehozott az életről. :)

    (#17020) homerhamm :
    Az érdekesség az, hogy játékba imádom veretni, a való életbe meg ha 100km-nél messzebbre kell vezetnem eret akarok vágni, annyira rühellek hosszútávon vezetni a való életbe, hogy az hihetetlen. Az első óra után megunom a kocsit mindegy melyik volánja mögött ülök. :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák