Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    sziasztok!
    tudnátok mondani pár gyors hús-elkészítési módot? én csak úgy szoktam, hogy husi felkockáz, befűszerez, kis olajon serpenyőben megsüt. nos ezt enni hónapokon keresztül kicsit unalmas, ezért jöhetne pár ötlet (akár mártások, szószok is, ezek közül mindent szeretek ami tejfölös), meg egykét fűserezési tanács :)
    emellé szívesen olvasnék különböző rizs elkészítési módokat. az enyém, hogy vajon megpirítom, aztán kétszer annyi bögre vízzel felöntöm, mint ahány bögre rizst kívánok elkészíteni, majd ételízesítővel fűszerezem. ezzel az a baj, hogy annyira betonkemény lesz, hogy melegítve is nehezen fogyasztható később :(

    köszi mindent előre is :)

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák