- DIGI kábel TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nem szavazza meg Musk 56 milliárd dolláros csomagját a norvég állami vagyonalap
- Mindennél kisebb és gyorsabb chipeket hoznak az ASML új gépei
- A call centerekbe viszi az AI-t a Microsoft
- Milyen routert?
- Windows 11
- ASUS routerek
- Aliexpress tapasztalatok
- Donald Trump lehet a kriptobajnok elnök az USA-ban
-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
mormota
senior tag
1: ami éppen megfelel a méreteknek (fémtál, műanyag lezárható-nem lezárható....akkor lefóliázom, hogy ne eregesse a szagokat) egyébként bármiben lehet. a befőttes azért jó, mert viszonylag kevés olaj is elfedi a cuccot.
nem feltétlenül lényeg, hogy lepje el az olaj, elég ha meg van locsolva, és az 1-2 nap alatt forgatva benne.2: attól függ mit sütöttél benne, és az mennyire "szennyezte össze" az olajat.
mivel én egy évben használok kb 2 litert, így nem igazán tudok nyilatkozni a dologról
illetve csak annyit, hogy amiket sütök benne, azok után még max 1x. tehát összesen 2x használom ugyanazt az olajat.de ha majd használod, és utána lehűl, szagold meg, és ha érdemesnek találod a további használatra, akkor egy fémhálós szűrőn át leszűrve - az alját otthagyva- töltsd egy üvegbe, amit le tudsz zárni a következő használatig.
nekem azért egyszerűbb, mert pl fasírtgolyót sütök csak bő olajban, így a következő adag amit kisütök, az is fasírtgolyó lesz, és nem lesz a pl rántott húsnak fasírtgolyó íze. (remélem érthető)
[ Szerkesztve ]
Illusztrálok, tehát vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen