-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz krizmo_ #4041 üzenetére
Nekem is túl vizes lett a harmadik kovászosom. Kiszámoltam, és olyan 150% hidratáltságú a kovászom. Legközelebb majd kevesebb vizet adok hozzá. Még amit észrevettem, hogy most 10 óra is kellett hozzá, hogy meginduljon felfelé, amíg legutóbb 3-4 óra is elég volt hozzá. Nem igazán értem, hogy mi a baj. ha kiveszem a hűtőből a kovászt, elég hamar elkezd bugyogni, tehát biztosan életben vannak a mikrobák, mégis... Lehet, hogy külön felfuttatom majd cukorral és vízzel (vagy tejjel), mint az élesztőt szokták, hátha úgy azonos lesz a kelesztési idő. Hmm így belegondolva lehet, hogy az volt a baj, hogy most nem adtam hozzá cukrot. Nem adom fel, szerintem olyan 5-10 alkalmon belül sikerül vállalható kenyeret csinálnom vele, már amennyire ez géppel lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Peugeot, Citroën topik
- EAFC 24
- OLED TV topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs