- Musk átirányította a Teslának szánt AI-chipeket
- Spanyol botrány: ellophatták a járművezetők adatait
- Mindennél kisebb és gyorsabb chipeket hoznak az ASML új gépei
- Hódít az AI, közben a Microsoft emberek százait küldi el a felhős részlegétől
- Felfordul a windowsos piac: az Arm megszerezné a PC-s piac 50 százalékát
-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz krizmo_ #4041 üzenetére
Nekem is túl vizes lett a harmadik kovászosom. Kiszámoltam, és olyan 150% hidratáltságú a kovászom. Legközelebb majd kevesebb vizet adok hozzá. Még amit észrevettem, hogy most 10 óra is kellett hozzá, hogy meginduljon felfelé, amíg legutóbb 3-4 óra is elég volt hozzá. Nem igazán értem, hogy mi a baj. ha kiveszem a hűtőből a kovászt, elég hamar elkezd bugyogni, tehát biztosan életben vannak a mikrobák, mégis... Lehet, hogy külön felfuttatom majd cukorral és vízzel (vagy tejjel), mint az élesztőt szokták, hátha úgy azonos lesz a kelesztési idő. Hmm így belegondolva lehet, hogy az volt a baj, hogy most nem adtam hozzá cukrot. Nem adom fel, szerintem olyan 5-10 alkalmon belül sikerül vállalható kenyeret csinálnom vele, már amennyire ez géppel lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Családi Ház Nőtincsen 70 négyzetméter Lakó rész + 40 négyzetméter beépíthető rész
- Motormatrica szinte minden motorra! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- Erős asztalláb (Steelcase)
- Xiaomi Smart Cooking Robot. Teljesen új bontatlan 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs