Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    Hazaertunk a tegnapi versenyrol,a vege az lett,hogy ketten kellett futnunk,a harmadik ember munka miatt nem tudott jonni.Pentek este atmentunk Szegedre,egy jot vacsoraztunk (en foleg rizs es lencse) majd idoben lefekudtunk,Masnap 5:30-kor keles,h idoben ott legyunk 7-re.
    Szetpakoltuk az arnyekolo satrat,szekeket,masszazshoz fekvohelyet csinaltunk,izokat behutottuk,szivacs + torolkozo + lavor hideg vizzel,korbejartuk a palyat,ez el is tartoo 7:45-ig.A szervezok hangosbemondom bemondtak a szabalyokat + infot.Keves ember,csaladias szervezes nagyon tetszett.
    Minden ertheto volt,atvedlettunk futos szerkoba,atleta,kisgatya,nekem adidas hagio versenycipo (UB-n mar bizonyitott) igaz 5-10k palyacipo,de ahogy mozgok benne hosszabb tavon is mukodik (sot!).
    A legtobb futo egyeni volt,mi az oraval versenyeztunk,a terv 80+ megtett kor lett (90+ volt ha harman megyunk).
    A tarsam kezdte egy 4:02-es korrel,el is lepett a mezonytol.A celban MINDEN korben meg kellett allni es dugokaba dugni a kezben vitt csippet,akkor is ha nem valtasz koronkent,akkor is ha egyeni futo vagy.Ez kesobb egy bizonyos koncentraciot igenyelt,a valtasok miatt amig koronkent valtottunk addig ugyis le kellett lassulni,a masiknak meg megindulni,szoval ez addig nem tunt pazarlasnak.Kesobb amikor kicsit tobbet kellett a tarsamnak pihenni akkor futottunk 2-2koroket,na ott erzodott h mekkora extra energia is ez.
    Vegul 89 megtett kort futottunk (csak teljes kort szamoltak!) ebbol a tars 40-et futott en 49-et.Mivel 985m-es volt a palya ez 87.XX km-t jelentett,nekem 48.27 jutott,ezt 2ora 55perccel futottam ki,kb 3:36-7-es tempot szamololok.Harom helyen mertem be GPS-el,az elejen h kb el ne fussam,meg meg ket helyen kesobb talalomra,az osszes tobbit erzesbol futottam ora nelkul,mindig tartalekolva arra az esetre ha netan at kell vennem hosszabb szakaszt.Nagyon jol ereztem magam,jol is ment,a meleg meggyilkolt mindenkit,orultem is neki h nem borult el,erre edzettem,nem is volt gond vele :N :N
    Ja es ugye 11 orakkor volt 3oranal a verseny,a bemondo mondta is h feltav,na en mondtam a tarsamnak h 12orakkor 4ora utan vagyunk feltavon,annyival tobb energiat ker az utolso ket ora,voltak is akik mar csak setaltak vegig,na mondjuk azokat meg kerulgetni is kellett :DDD de nem volt akkora problema.
    Egyeni ferfi 70kort futott,kalap le! A csaj 64-65-ot ha jol remlik,hat ot lattam futni,kegyetlenul rakta a bal labat mar pihenten is,szoval ritka csunya mozgas,de piszkosul hatekony ;)

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák