Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • celf

    őstag

    válasz celf #5047 üzenetére

    najolvan egybkent mar a fenebe az egesszel, annyira nem tortent nagy dolog, elismerem, hogy jobban atnezhettem volna a notit, de megbiztam a hp-ban. nem kellett volna.
    az uzletben dolgozok meg olyanok amilyenek. nem voltak szemetek, de jofejek sem. ami szerintem nem eleg, foleg, hogy mi nem voltunk se kovetelozoek, vagy idiotak. egyszeruen csak szar notit vettunk.
    de ez csak az en velemenyem.
    a jovoben ossze kene hozni egy jobb torvenyt, ami jobban vedi a vevoket.
    foleg, ha mar ugysem a konszumer elktronikabol elnek meg a nagycegek....

  • sasa311

    veterán

    válasz celf #5047 üzenetére

    Figyelj, mesélek egy történetet (teljességgel a fantázia szüleménye):

    Józsi: Milyen volt a napod Gézám?
    Géza: Ne is mondd. Tegnap benn volt egy fazon, választott egy notit, megnézte, kifizette, elvitte. Erre ma jön vissza, hogy neki ez mégse kéne, mert nem tetszik a burkolata és cseréljem már ki neki egy másik fajtára.... Próbáltam burkoltan a tudtára adni, hogy ez nem igazán lehetséges, mert a felbontott notit nem tudom visszatenni a polcra, a nagyker meg 10% difivel veszi vissza, ami 20K bukó, amit az én 80K fizumból vonna le a főnök. De nem vette a lapot és elkezdett balhézni meg a főnököt hívni. Aztán tudod milyen a Karcsi, utálja, ha napközben b@sztatjuk mindenféle ügyfélpanasszal, ha odahívom vagy kiadom a mobilszámát akkor meg jól megszopat és egész jónapra beoszt zárórásnak...

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

  • Gyuri27

    félisten

    válasz celf #5047 üzenetére

    Nem volt mit megoldani! Ezt magyarázzuk itt egy páran. Ha nem gondoltad meg jól a vásárlást és elkapkodtad, adtad volna el te a notit. Ez lett volna az üdvözitő. Semmi közöd a cégtulajdonoshoz. Miért is lenne? Remélem így a 20-ik hsz körül ezt megérted.

    A baj padig az, hogy itt kicsit fellengzősen előadod a sztorid és szidod a boltot. Egyrészt ez a totyik nem azért van. Másrészt kicsi utánna olvasással kiderithetted volna mire vonatkozik a 3 nap. Harmadrészt amikor itt elmondtuk mi a törvény menned kellett volna isten hirével. Ehhez képest még mindig a te történetedről szól a totyik. Holott neked a totyik cimében szereplő témára történeted nincs!

    Van aki ott dolgozik és van aki nem, van aki magánzó, van itt jogot végzett.
    Az meg, hogy a totyikot beállitod hülyének és inkorrektnek kikérem mindenki nevében.

    ui: ilyen vásárló szerintem egy boltból sem hiányzik. Legyen az számtechbolt, pékbolt, vagy ruha üzlet. Ill rá kéne jönnni ennyi irkálás után, hogy a bolt tett neked ebben az esetben szivességet (és nem te nekik)!

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

  • Ariadne

    őstag

    válasz celf #5047 üzenetére

    A karcolódó borítás tökéletes példa arra, amire a szavatosság/jótállás szabályainál kitalálták, hogy "jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye". Ez egészen pontosan az a jelentéktelen hiba (a noti értékéhez és használhatóságához képest), ami miatt egyértelműen nem kérhetnéd vissza a pénzed akkor sem, ha elfogadjuk, hogy ez egy olyan hiba, amit te nem tudtál vásárlás előtt észlelni. Ami egyébként szintén nem helytálló, mivel ha jól emlékszem, írtad is, hogy meg lehetett tapogatni egy ugyanolyat, és az is elvárható, hogy helyben kibontsd a megvásárolandó példányt, főleg a saját érdekedben.

    Sosem dolgoztam számtech üzletben, viszont pereltem már számtech üzletet, mert nem teljesítették a jótállási kötelezettségüket, mellékesen ügyvéd vagyok. :) Tényleg csak ismételni tudom az előzőeket, miszerint mindenféle oldalról vagyunk itt mindenféle emberek, és talán jelent valamit, hogy ez azon ritka alkalmak egyike, amikor mind egyetértünk.

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák