Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K82

    őstag

    válasz Hrabo86 #318 üzenetére

    Ha az alapesetet nézzük, minden Pixel Google-garanciás.

    Az Amazon más tészta: ha maga az Amazon az eladó akkor ők intézik a garit is. Csak abból a fiókból él amiből rendelve lett, viszont nem javítanak hanem cserélnek.

    A Google-nek nincs kiterjedt szervizhálózata mint mondjuk egy Samsungnak (és nem is olyan könnyen hozzáférhetőek a termékei mint az utóbbinak), ha jól emlékszem egy darab szervizközpontjuk van, minden ide fut be.

    Ha itthon veszed pl. az Alza-tól (vagy kb. bármelyik nagyobb cégtől, lehet akár osztrák Media Markt is), ők is a Google-n keresztül intézik csak ezt Te nem látod. Leadod az Alzánál, ők viszik tovább az ügyet - és ennyivel is tart tovább.

    A sufnigsm sem tudja nem hivatalos csatornán keresztül megvenni a telefont, ezért Google-garanciásnak kell lennie az ottani készülékeknek is. Az már más kérdés ha baj van, hogyan tovább. Ha nem sarki fűszeres jellegű, valószínűleg kiküldik ők is vagy akár megjavíthatják saját maguk is, bár az utóbbira kevesebb esélyt látok.

    De most h az előbb leírtam: már Ausztriában is lehet kapni Pixeleket, nem kell Németországig menni. Függően attől hol laksz, Bécs is járható út (nekem pl. tökmindegy, időben még rövidebb is). Media Markt-ban most épp 519€, 380-as Ft-nál pont megállunk 200e Ft alatt.

    Pixel / OnePlus Pad

  • mate1396

    tag

    válasz Hrabo86 #318 üzenetére

    Nekem pont ma érkezik vissza Pixel 6a telefonom Google garanciáztatásból. Estefelé leírom hogyan működött és milyen a végeredmény.
    Röviden így lehet: Otthon -> GLS (6580 Ft) -> Mailboxde (Németország) -> (5 EUR) -> UPS -> Google Service (Lengyelország) -> UPS -> Mailboxde (Németország) > GLS (13,17 EUR) > Otthon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák