Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Assdak

    őstag

    válasz BÁ Nutrition #46046 üzenetére

    Értem, hogy neked csak a Cutler kategória számít testépítőnek, de ettől még ha hiszed ha nem, egy általad gay light kategoriába versenyző emberben is hihetetlen sok munka van. És itt most nem is a Berkire gondolok, hanem ott van pl. egy Bányai, egy Pletser vagy külföldi oldalról egy Russo vagy egy Capurso. Nyilván ezeket a szinteket itt mindenki hozná fél év alatt egy kis "növivel" és nincs benne semmi munka. Mégis gyanítom a topiklakok 90% bármikor beleugrana egy Brandan Fokken formába.
    Alkottál egy véleményt az emberről a mediaban latottak, halottak alapján. Gondolom ennyi erővel hihetünk a beszélő macskákban, meg az űrhajót vezető vukikban. Nyilván úgy edz a való életben, és úgy is viselkedik, ahogy az az adott tvműsor leadja....
    Félreértés ne essék, nem barátom, nem példaképem, de még iszogatni sem járunk össze. Ettől függetlenül, itt az a két ember aki ismeri, mindketten nagyjából azonos véleményen voltunk róla, ami azért eléggé ellentétben áll azok véleményével, akik kreált műsorok, és bulvárcikkek alapján alakítottak véleményt róla. Ezen azért érdemes lenne elgondolkozni.
    Az a baj, hogy a tv, bulvár, facebook stb agybutító szarok, annyira elhülyítik az embereket, hogy valós tényeknek hisznek kitalált, megrendezett dolgokat, ezért fut bele az ember az ilyen "akinek pénze van bármit megtehet, megúszhat" baromságokba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák