-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
válasz jozsi252 #2017 üzenetére
A mesterek a nápolyi pizzás csoportban a direkt tésztát preferálják így én is azzal kísérletezek, ez a poolish, simogassuk az olívaolajat a tésztába minden alkalommal amikor hozzáérünk, cukor/méz nem szimpatikus. Épp most 'dagasztgattam' egyet reggelire kevesebb vízzel próbálom hátha ropogósabb lesz a széle, ezt kár is lenne gépbe rakni. Kb úgy adagolom a dolgokat mint ebben a videóban. Gépben 1 aztán 2-es fokozaton pár perc. Igazából a lényeg az lenne hogy kapj egy nem ragadós sima felületű puha tésztát, hogy azt milyen módon éred el, szerintem mindegy.
moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen