Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz Exian #868 üzenetére

    Ezzel teljes mértékben egyetértek én is. Édesanyám szobájában van a CC2 és nincs is vele gond, de össze sem lehet hasonlítani azt, vagy bármelyik másik céleszközt (vagy akár az "okostévé" előtelepített programjait) egy sima mezei PC-vel. Én konkrétan a nyolc éves laptopom alakítottam át kis túlzással médiacenterré. (Még jó, hogy annak idején nem adtam el húszezer forintért.) Van egy programom, melynek segítségével a laptopra csatlakoztatott XBOX 360 controller segítségével tudom az egeret kezelni és mindent tudok kényelmesen használni, amire a PC képes természetesen az ágyból. :D Teljesen problémamentes netezés, youtube, HBOGO, utorrent, VLC, meg amit akarok.

    Az a baj a céleszközökkel, hogy a fejlődés folyamatos, a lejátszandó tartalom frissülhet és a céleszközök gyártói nem fognak foglalkozni a régi kütyük frissítgetésével, hogy aztán problémamentesen lehessen használni azt továbbra is. Helyette vegyük csak inkább meg a céleszköz v2-t és akkor minden okés. Persze olvasgatva a hozzászólásokat a jelenlegi okostévék 90%-án így sem megy az HBOGO...

    Aki meg azt mondja, hogy egy PC drága, annak mondom, hogy használtan fillérekért be lehet szerezni olyan gépeket, laptopokat amelyek röhögve viszik a nagyfelbontású videókat.

    [ Szerkesztve ]

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák