Új hozzászólás Aktív témák

  • LGLuke

    őstag

    válasz liksoft #938 üzenetére

    Szia!

    Igazad van. Tényleg nem mélyültem el a merevlemezek működésében firmware szerint.

    Nézd meg újra a 2 képet és látni fogod, hogy az általad kritikusnak tartott (5,7,197,198) mezőkben csak az egyikben tér el a 2 merevlemez, és mindössze egy értékkel, tehát még mindig nem értem, hogy hogy lehet az egyik lemez tökéletes, a másik pedig teljesen rossz állapotban!!!

    Nem cseréltem sem firmware-t sem mást, sőt nem módosítottam semmit. A gyári lemeztesztelő programot használtam a felület letapogatására, s allokáltam a hibás szektorokat. Ennyi.
    Utána az egyiken sikerült a a HDD Regenerator nevezetű programmal a hibás szektorokat újramágnesezéssel javítani, de a másikon nem csinált semmit.

    Nincs igazad, mert végig futtattam a gyári programot, ezzel sikeresen el is vertem 1,5 órát kb. A HDD Regeneratort nem futtattam végig, mert szerintem xar! Ugyanis, mikor a többi már nem jelez hibát, akkor ő DOS-ból még mindig az első szektortól kezdve hibát jelez folytonosan. Ezt még a gyári progi sem látta, tehát még mindig nem értem.
    A Regeneratornak meg lehet adni, hogy hanyadik szektortól kezdjen detektálni. Én ezt a programot csak hiba javításra, nem pedig detektálásra használom. Tehát csak ezt nem vártam végig. Egyébként teljesen üres a winyó, most raktam tegnap este a gépembe!

Új hozzászólás Aktív témák