Új hozzászólás Aktív témák

  • Hoqspok

    tag

    Sziasztok !
    Eljött az idő és régi vágyam teljesülhetne egy igényes rendszer vásárlásával. Hatalmas a kínálat és rengeteg cikk és teszt valamint video megtekintése után mostmár végképp tudom hogy nem értek hozzá ezért kérnék szakértő ötleteket. A rá szánt keret 600 - 650 ezer Ft. maximum.
    Jelenleg Logitech x-230 2.1 + PC használok zene hallgatásra és így már érthető, hogy miért is szeretnék váltani. Elsősorban szimfonikus zene, soul funky és Latin Jazz zenei stílusokat hallgatnék, saját CD gyűjteményről PC optikai kimeneten keresztül, illetve ha az újonnan vásárolt rendszer lehetővé teszi felszállnék MQA-Tidal masters vonatra is :)) Nem szeretnék külön DAC és minden féle kütyüket vásárolni célszerű lenne ha az erősítőbe lenne jó minőségű DAC. Részlet gazdag analógos hangzást várnék el digitális forrásból, ami halkan is szépen szól és hosszan hallgatható.
    Régi téglaépítésű stukatúr födém, családi házba egy 4 x 4 méter elrendezésű 16 m2 alapterületű fa padlós + szőnyegborítású szobában nagy ülőgarnitúra valamint könyves polcok és vastag sötétítő függönyök miatt elég jó a csillapítás. Polc hangsugárzókra gondoltam ami 4 méteres távolságra lenne egymástól de sajnos így is közel kerülnének a falakhoz, sarkokhoz. Vásárlás előtt mindenképpen szeretném meghallgatni a rendszert tehát jó lenne egy helyen vásárolni az erősítőt + hangfalakat.
    Szóval mit lehet költség hatékonyan ebből az összegből kihozni ?
    Előre is Köszi az ötelteket :R

Új hozzászólás Aktív témák