Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz python1 #127482 üzenetére

    370W felvett összteljesítmény valóban (max).
    Speckók meglehetősen izgalmasak :)

    9 csatorna egyszerre 770W teljesítmény.
    (1kHz, 1% THD)..

    Kérdés, ezt mennyi ideig tudja :U mert lehet 370W a max felvett teljesítménye, amíg a tápja pufferkondikból impulzus szerűen ki tud rövid időre szolgálni 770W-nyi kimenő teljesítményt (erre még rájön a modulok vesztesége).. szóval .. ez nagyon pici idő lehet :)

    És szerintem arra is gyúrnak, hogy mozinál is és zenénél is a legmélyebb tartományokban van a legnagyobb amplitúdójú jel, tehát egy tisztességes mozi setup-ban, sub-al támogatva úgysem kell az alját kitolnia, ezt tovább enyhíti az is, hogy a frontok az igazán beterheltek, így hozzájuk még akár hosszabb időre is juthat delej a tápból anélkül, hogy az egész táp szekció összefosná magát, hiszen center + surround-ok annyira nincsenek leterhelve sosem, még komoly akcióban sem.

    Szóval ha ezt a 9 csatornát max teljesítményen meghajtanánk egy négyszöggel vagy fehér zajjal, szerintem úgy kapcsolna le a védelme mint a szél (jó esetben).

    Ez nem a NAD M28, ami a 7-csatorna Purifi modulokkal kitömve (200W8R/430W4R) a házon büszkén visel egy 1200W-os számot és még ez is "karcsú", de már dimenziókkal komolyabb speckó.

    Nagy DIY-os vagy hangfalban. Erősítőben merészkedsz ilyen területre ?

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák