Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Ekkosh #50013 üzenetére

    Milyen vezetékeket használsz? Próbálj ki egy egyszerű dolgot, az egyik oldalra tegyél CAT-5-ös Lan kábelt. Ha van 6-os, az még jobb. Egy-egy pólusnak kösd be az összes 8 eret. Ha hallasz jó irányban javulást, ugyanezt megcsinálhatod a dobozon belül is, vagy legalább elmondhatod az eladónak, hogy mit is szeretnél a vezetéktől.
    Egyébként írod, hogy az előző hangdobozod harsány volt közepek terén. Könnyen lehet, hogy ez befolyásol túl nyomó részt és idő kell, hogy megszokd ennek a karakterét. A rendszernek is össze kell szoknia.
    Én kipróbálnék egy adag CAT 5-öt, megfordítanám előtte az erősítő dug villáját a konnektorban (ha nem hallasz javulást, vagy rosszabb lett, akkor mindegy illetve fordítsd vissza), lehet dobozon belül is cserélni vezetéket, illetve az idő sokszor megold egy adag gondot. (nagyon könnyen lehet, hogy neked egy szinte mély mentes hangdoboz kéne kellemes középpel, vissza fogott magassal, mint pl az ORION HS 282-ese... :U ). Az sem kizárt, hogy el fogod adni a dobozokat. Mert Neked nem lesznek jók.
    (ha már egyszer beszélünk, akkor beszéljünk érdemben is;) )
    Haart: Nekem miért nem jelenik meg semmi? :F :O :O

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák