Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabor970

    addikt

    válasz dnielrable #65022 üzenetére

    Semmit nem tudunk a watson hangdobozaidról (az adatok nem mondanak semmit sajna, nekem munkahelyen a kép nem nyilik, ha azon egyáltalán rajt van), a másik teljesen bizonyosan felejtős. Mindenképp venned kell erősítőt és CD lejátszót, ha CD a forrás, amiről hallgatni szeretnél. Azt a dvd-t el kell felejteni, bizonyosan csapnivaló a hangja.
    Ha tényleg 50e a felső keret jelen pillanatban, akkor én ezt erősítőre és lejátszóra költeném, majd összegyűjtenék legalább 30e-40e Ft-ot hangdobozokra, addig meg azt a watsont használnám.
    Mi egyszer kifogtunk egy arcam alpha 8r erősítőt 38e-ért, de azóta is inkább csak 50e felett láttam. Ha mégis felbukkanna ilyen árban, szerintem jazz-re és komolyzenére épp nagyon megfelelő.
    Onkyo Integra használtban, vagy FineArts V3 pl van vaterán jó ideje. Mintha nemrég találtam volna valahol 11e Ft árban Philips 931-es CD lejátszót, ha kicserélték már a tálcanyitó fogaskereket, az jó lehet ezen a szinten.
    Ökölszabályként olyan CD lejátszókat nézegess, amelyiknek van a normál vonal szintű kimeneten kivül egy plusz pár szabályozható kimenete is (variable) jellemzően azok az adott gyártó kicsit magasabbra pozicionált darabjai voltak. Talán az is igaz, hogy szerencsés ha nem csak optikai digit kimenet van, hanem koaxiális is. (egy darab jellemzően fekete RCA)

    szerk: a centert nem is értem, mindenképp 2.0-ban gondolkodj zenehallgatásra! Szóval erősítő, CD lejátszó, egy pár hangfal, és kábelek.

    [ Szerkesztve ]

    Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

Új hozzászólás Aktív témák