Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    Megnyitottam végül egy CIB BM ECO számlát. Teljesen online ügyintézést választottam. Tegnap reggel pontban 9 órakor kezdtem az egész műveletet, 3 perc alatt megadtam a szükséges adatokat, utána volt egy kis dolgom, így 11kor tudtam elindítani a videóazonosítást - itt nem kell ügyintézőre várni, csak meg kell csinálni amit írnak a képernyőre, közben folyamatosan rögzítik, hogy mit csinálsz a kamera előtt - ezt kicsit aggályosnak tartom, nem láttam lehetőséget megállítani a felvételt, ha pl bejön valaki, vagy későn veszed észre, hogy nincs nálad a személyid.
    Le kell fényképeztetni a személyid, lakcímkártyád első oldalát, és meg is van igazából. Utánna lehet várni, hogy egy ügyintéző átnézze a dolgokat. Ha ez megtörtént (nekem fél4 fele), akkor megkapod a dokumentumokat, amiket át kell nézni, és "aláírni", végül be kell küldeni, hogy ők is aláírják, ha ez megtörtént, akkor meg is kapod a számlacsomagod (ma fél2 fele nekem). Kicsit több volt, mint 24 óra, de igazából mindent itthonról csináltam, nem kellett bankba menni, ügyintézőre várni, stb.
    Amit érdekesnek tartok, hogy a szerződésben semmi nem utalt arra, hogy Bankmonitoros csomagot kötök, csak az, hogy a BM oldalán keresztül történt meg. Ez másnak is így van?

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák