Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz pictigjis #23028 üzenetére

    Igen, köszönöm a véleményt, 9 ajánlásom volt, és egyik ajánlottam sem panaszkodott sem itt sem privátban az UniCredit Bankra eddig!
    Egyáltalán nincs miért szégyellni magam, ahogyan a több ezer ajánlónak sem, aki szintén ajánlotta ezt a REMEK UniCredit Bankot, ahol kedvesek, és figyelmesek is pl. az említett vidéki fiókban. :K
    Te viszont egyáltalán nem tudhatod, hogy pocsék-e a szolgáltatás náluk, maximum a haverod véleményét átvéve ugyanazt fújod, mellette kiállva. :))

    Viszont legalább én nem megyek az Auchan pénztárhoz, és nem kéregetem el a vásárlóktól a fizetendő összeget, hogy aztán Vivid stb. kártyával kifizessem helyettük a vásárlás összegét, a bónusz reményében!

    Természetesen azért mert nekem nincs egyelőre érdemi problémám az UniCredittel, attól másnak még nyugodtan lehet, csak akkor valós problémákat írjon ide, és ne hőbörögni járjon csak a Topikba, egyértelműen csak lejáratni a bankot, a teljes hozzáértés hiányával, és a hirdetmények ismerete nélkül vádaskodva, ahogy csak kifér a csövön.

Új hozzászólás Aktív témák