Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ketchup2020
lelkes újonc
Elvileg a sújszelep miatt kel hogy csak egy bizonyos nyomás felett induljon meg ezt nem mértem de e miatt talán egy kicsit melegebb vizet kap a pogácsa plusz a brikka kosara mintha méljebb lenne ergo vastagabb a pogácsa ami megfelelő őrléssel/adaggal fentart valamennyi nyomás végig. Ezek miatt ha jól sikerül elég intenzív, talán kicsit közelebb van egy pressohoz de a heljén kezelendő. Én úgy vettem észre hogy mintha kicsit toleránsabb lenn egy kicsit világosabb pőrköléssel is. De azér akkor is "csak" egy "Kotyogós" kávéfőző. Jellemzöen ennek is a sötétebb kávék és a robusztásabb keverékek működtek Mostanában ritkán használom de az biztos hogy örök darab. 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új prémium hirdetések