Új hozzászólás Aktív témák

  • David75

    őstag

    Hello,
    Ebike vásárláson gondolkozom. De sose voltam igazán benne ebbe a biciklizés dologba. Legfőképpen munkába járásra kell. Kizárólag bicikli úton lenne használva. A következő útvonalon.

    Ne tévesszen meg a képen látható túrát xiaomi m365-el tettem meg. Tehát ahogy a képen is látszik oda-vissza napi 20km-t teszek meg, de olyan 32km/20miles hatótáv lenne a minimum full elektromos módban. Nem igazán szándékozom tekerni, a kardió edzésem továbbra is a teremben szeretném végezni. Van ahol nem olyan jó minőségű az út és ahogy a képen is látszik, van sok emelkedő és némelyik olyan meredek, hogy az átlag analóg biciklis is tolja inkább a biciklit, egy helyen a visszaúton nekem is tolnom kell az elektromos rollert, szóval nem lenne baj, ha nem 100% aszfalt gumival lenne szerelve az ebike. Sebességre elég lenne egy az utána olvasottak alapján lassabbnak megítélt 250w 36 voltos is ami tud olyan 32kmh/20mph sebességet, de egyrészt nyilván lehet gyorsabb is, másrészt nem ez a fő szempont. A két szempontból az egyik, hogy összecsukható/foldable legyen, mert lakásban tudom csak tartani. A második pedig a külső, ha bénán néz ki akkor úgyse fogom használni. A következőre gondolok ez alatt: szarul néz ki, jól néz ki. Tehát nyilván a full size bike kinézet a fontos szemben ezekkel a camping kinézetűekkel.

    Ár az jó lenne ha nem lenne több olyan £700/250k Ft-nál, de max olyan £1000/360k Ft amit még lehet, hogy hajlandó lennék érte kifizetni, ha nagyon tetszik. Amúgy abszolút nem baj, ha kínai és/vagy Kínából kell rendelni. Azt, hogy hol meg hogy veszem meg azt már tudom intézni, engem legfőképp az érdekel, hogy a sok ezer típusból itt biztos vannak olyanok akik nagyjából átlátják a piacot és tudják mik a megbízható meg mondhatni ár/érték bajnok modellek az összecsukható elektromos kerékpárok között. Előre is köszönöm, remélem semmi fontos infót nem hagytam ki.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 14 pro | Cube Acid 2020

Új hozzászólás Aktív témák