Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tuomas #133353 üzenetére

    Sajnos megint igazad van, a legtöbb ember nagyon el van lustulva. Nem is értem egyébként, mert ezzel párhuzamosan meg egyre trendibb az egészséges életmód is (legalábbis az én környezetemben).
    Jó lenne ha állami szinten is lépnének vmit ez ügyben (mondjuk nem ilyen kamu bicikliút építésekkel), mert azzal mindenki jól járna ha egy kicsit megváltoztatnák az emberek gondolkodásmódját. Sokat hallani ilyen-olyan programokról, meg elköltött milliárdokról, de őszintén szólva én nem sok mindent látok ebből.
    Egyébként nagyon bízok az elektromos bringák gyors elterjedésében Magyarországon is, és bízok benne, h ezáltal jelentősen bővül majd a kerékpáros társadalom. Ezt a folyamatot gyorsítandó mondjuk nem lenne hülyeség csinálni egy állami programot. Az elektromos autókhoz hasonlóan simán támogathatnák az elektromos bicajok vásárlását is. Biztosan sokan vannak akiknek egy "sima" bringa szóba sem jöhet hétköznapi használatra, viszont az elektromosat meg nem tudják megfizetni a viszonylag magas ár miatt.

Új hozzászólás Aktív témák