Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz truefx #176367 üzenetére

    :Y ez durva, nem is tudom, mit mondjak...
    Pécs/Komló. Ez a 43-as mekkora lábra lehetne jó? Mert alapvetően nincs nagy lábam. 41-es cipőt hordok, ezért is nem értettem most ezt, hogy ez a shimano cipő 42-es méretben is szorított elől. Pedig még csak nem is széles a lábfejem.

    (#176356) zsocy Igen, ez igaz, nem is úgy veszem, csak (gondoltam, hoyg ez lesz, de) elsőre nem akartam ennyit költeni, úgy, hogy még ilyen pedált és cipőt sosem használtam. Általában úgy vagyok a dolgokkal, hogy inkább megveszem a drágábbat, ha hosszabb távon jobban kijövök, de ezek szerszámok, TV stb eszközöknél voltak, és elsőre egy outis cipőre 30 ezret kiadni nem szerettem volna. Éppen ezért gumiból sem akartam ilyen "drágát" venni, amíg úgyis csak szokom/új vagyok ebben a dologban stb. Ja, ruhákra is sajnálok "sok" pénzt kiadni. Manapság a ruhák is egyre hitványabbak és egyre csak drágábbak, de ez már erősen off topic.

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák