Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    Pár tanulság az elmúlt hetekből:
    - idővel a Maxxis gumik is foltosodnak, átszivárog rajta a tej. A Schwalbe gumik is ezt csinálják, csak azok nem ennyire csúnyák. Szerencsére csak esztétikai hiba, a működést nem befolyásolja.
    - a hőmérséklet csökkenésével a Maxxisok egyre jobban csúsznak, sőleg sárban és nedves sziklákon, tegnap is azon kaptam magam, hogy meredek saras-köves emelkedőn azért is küzdenem kell, hogy ne csússzak meg és dőljek el. Cserébe ahol a Schwalbe csúnyán elvérzik, száraz laza terepen, pl. avarban, porban a Maxxis elképesztően jó, máig meg tud lepni.
    - a mezeket amikor vásárlás előtt felpróbálja az ember, érdemes a zsebébe rakni valami nehezet, pl a telefont és ugrálni párat :D . Tudom, hülyén néz ki, de valszeg csak így lehet elkerülni azt a szopodát, ahogy én jártam már harmadik mezzel: sajnos rázós terepen vagy ha bunnyzok, vagy kisebbet ugrok, mindíg attól kell tartanom, hogy a zsebekből kipotyognak a cuccok és elhagyom őket :U . Amíg nem használtam mezeket, fogalmam sem volt, hogy ez mekkora probléma lehet, pedig a legutóbbi mezem kimondottan szűk. Remélem idővel találok olyan mezeket, amik szorosabban tartják a cuccokat, bár olyan érzésem van, hogy akkor meg túl kevés bizbasz fér majd a zsebekbe. Szal számomra ez a mez dolog eddig kissé szívoda.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák