Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Toobee #227429 üzenetére

    Nem a kerék az alu, race face arc 30 (asszimetrikus felni, dt agyakkal). A gyártói oldal szerint ugyan opcionálisan lehet kérni a karbon kereket, de egyrészt örültem, hogy valahol készletről meg tudtam venni és felszereltségben is olyan, amivel nincs bajon, másrészt a karbon kerék úri huncutságára annyira nem vágytam :)
    Attól eleve félek kicsit, hogy ki tudja hogyan bírja a karbon kerék az ennyire kemény életet.
    Egyedül a fékkarokat cseréltem (gyárilag code R, helyette RSC karok kerültek fel), minden más gyári rajta.
    Meg persze azóta egy lánc már elkopott és a fox38 is túl van az első nagyszervizen. A fő forgáspont csapágyak meg megkapják tőlem az ajánlott zsírzást 3 havonta (santa cruz-osok ismerik ott a zsírzó szem a csapágyakat befogadó linken).
    Ennyi idő után azt mondom, hogy imádom ezt a gépet, nagyon örülök, hogy megvettem.

    Múltkor Schladmingban találkoztunk magyar srácokkal, a poén pedig az volt, hogy ők a parkba pont olyan bringa felállással jöttek, mint amivel mi otthon nyomjuk. Az egyik egy ugyan olyan színü santa cruz volt mint nekem, a barátjának pedig egy friss teljesen azonos felszereltségű giant reign e2+ Mi analóggal voltunk, parkba még azzal járunk. Jól kibeszéltük a bringákat. Viszont hosszú távon jó látni, hogy valakinek az ebike mint egyetlen gép is működő képes, rombolók nagy rugóúttal, és a parkokban is egyre többet látni, használják nyúzzák, viszik fel a felvonókban. Nem tart fent már mindenki 2 bringát csak azért, hogy analóggal parkozzon.

Új hozzászólás Aktív témák